درنگ : شاید بتوان پاستا را یکی از ساده‎ترین غذاهایی که می‎توانید درست کنید، نامید. آن قدر ساده که حتی یک بچه مدرسه‎ای هم می‏‌تواند به راحتی از پس درست کردن آن بربیاید.

اما نظر سرآشپزهای برجسته دنیا چیز دیگری است. به نظر آن‌ها بسیاری از افراد در درست کردن پاستا اشتباهاتی رایج دارند.

در زیر به اقداماتی که باید و نباید برای درست کردن پاستا انجام دهید اشاره می‌‏کنیم. البته این توصیه‎هایی است که بهترین سرآشپزهای دنیا برای شما دارند.

  • محصول نامناسب

بسیاری از کمپانی‌‎های سازنده پاستا راه‎هایی بلدند که با انجام آن قیمت تمام شده محصولشان کاهش پیدا می‎کند، اما این همه موضوع نیست و به غیر از قیمت کیفیت هم کاهش می‌‏یابد. فراموش نکنید هرگز نباید برای صرفه‎جویی سراغ پاستاهای ارزان بروید.

  • آب جوش

منتظر نمانید تا آبی که می‌خواهید پاستا را در آن قرار دهید بجوشد. بهترین زمان مناسب برای اضافه کردن پاستا به آب زمانی است که آب کم کم می‎خواهد برای جوشیدن آماده شود.

  • مقدار مناسب نمک

برخی معتقدند آب پاستا باید شور باشد که البته این اعتقاد اشتباهی است. از نظر سرآشپزهای حرفه‎ای آب پاستا باید مانند یک سوپ قابل خوردن باشد، یعنی نمک آن باید به اندازه باشد. به طور که برای هر یک لیتر آب ۱۰ گرم نمک کافی است.

  • فضای مناسب

یک آشپز حرفه‎ای می‎گوید پاستا در آب نیاز به فضا برای شنا کردن و تکان خوردن دارد. پس نباید زمانی که می‎خواهید آن را آماده کنید در ظرف کوچک ریخته و روی آن آب بریزید به شکلی که جایی برای تکان خوردن نماند.

  • شستشو با آب

یکی از رایج‎ترین سوالات این است که باید بعد از جوشاندن در آب پاستا را شست و آب کشی کرد یا نه. انجام این کار یک اشتباه بسیار بزرگ است. نشاسته موجود در آن با شستن از بین می‎‏رود، اما این نشاسته باعث لذیذتر شدن سس پاستای شما می‎شود.

  • آب جوشیده

آبی که پاستا را در آن می‌‏جوشانید را نگه دارید. از آن برای تهیه سستان استفاده کنید. این مایع برای تهیه سس بسیار مناسب است. این آب در واقع باعث می‏‎شود پاستا و سس آن به هم نچسبند و طعم هرکدام جداگانه احساس شود.

  • طبخ مناسب

یکی از رایج‎ترین مشکلات برای تهیه پاستا زیاد از حد جوشاندن آن است. برخی فکر می‎کنند هرچه پاستا بیشتر در آب بجوشد بیشتر حجم پیدا می‎کند. اما این طور نیست. پاستا نباید در دهن له شود و باید بتوانیم سختی آن را زیر دندان احساس کنیم. پس بهتر است ۲ تا ۳ دقیقه زودتر از چیزی که روی بسته پاستا توصیه شده آن را از روی حرارت بردارید.

  • سس زدن زودهنگام

برخی فکر می‎کنند خوب است که سس پاستا کمی با خود پاستا بپزد و این اشتباهی بسیار بزرگ است. اصلا نباید به پاستای در حال پخت سس زد. سس برای سرو آن است و باید روی پاستا قرار گیرد. اگر دوست دارید سس را جداگانه روی پاستا نریزید حداکثر تا ۳۰ ثانیه قبل از برداشتن پاستا از روی حرارت به آن سس بزنید.

  روز جهانی پاستا ؛ غذای محبوب ۵ قاره | متخصص تغذیه: شب‌ها پاستا نخورید
  پاستا چند کالری وارد بدن می‌کند؟
  ورود دانشمندان به طرز تهیه پاستا | حتما به آب نمک بزنید!
  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر