درنگ : پاییز و زمستان فصولی هستند که معمولا بیشترین مقدار سرماخوردگی یا آنفولانزا در آن‌ها اتفاق می‎افتد. برای بهبود این بیماری‎ها معمولا سوپ، لیمو شیرین و عسل و … استفاده می‏‌شود و بیشتر مردم هم می‎دانند که کدام خوراکی‎ها برای این بیماری‎ها مناسب هستند. اما بعید است همه بدانند کدام خوراکی‌ها برای آن مضر هستند. در زیر به این موارد اشاره می‏‌کنیم:

  • شیرینی

شکر التهاب ایجاد می‎کند و باعث می‎شود سلول‌های سفید خون بدن ضعیف شوند و در نتیجه قدرت بدن برای مبارزه با عفونت کاهش پیدا می‎کند.

  • کربوهیدرات

نان‌های سفید، پاستا، برنج و … اصلا برای سرماخوردگی و آنفولانزا مناسب نیستند. کربوهیدرات خیلی سریع به قند تبدیل می‏شود و مضرات شیرینی هم در مورد قبلی توضیح داده شد.

  • الکل

الکل و انواع نوشیدنی‎های الکلی هم درست مانند شکر عمل می‏‌کنند. باعث التهاب شده و بدن را ضعیف و قدرت مبارزه آن را کاهش می‎دهند.

  • ادویه

وقتی سرماخوردگی یا آنفولانزا دارید اصلا از ادویه‌ها مخصوصا فلفل استفاده نکنید. استفاده از ادویه باعث می‏‌شود مشکلات تنفسی و بینی شما بیشتر شود.

  • آب میوه

به اشتباه همه فکر می‏‌کنند یک لیوان آب پرتقال، گریپ فروت و لیمو پر از ویتامین سی و بسیار مناسب است. اما این طور نیست. نوشیدن آن باعث بیش از اندازه آن هضم غذا را دچار مشکل کرده و باعث مشکل شکم می‎شود.

  • چربی

غذاهای چرب و پر از روغن باعث التهاب می‎شود و سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‎کند. همچنین خوردن آن باعث می‌‏شود هضم پروتئین و کربوهیدرات هم سخت‌تر شود.