چای؛ جایگزین آب

به گزارش درنگ، خوراکی‌های زیادی هستند که برای آماده شدن نیاز به آب دارند، مانند برنج، پاستا و … چای با طعم دلخواهتان را انتخاب کنید که برای محتویات بشقابتان مناسب باشد. آن جایی که لازم است از آب استفاده کنید، چای را جایگزین کنید. طعم‌های کرنبری، هلو، نعناع و لیمو می‌توانند طعمی به غذا بدهند که آب هرگز نمی‌تواند. همچنین عالی خواهد بود اگر از شکر، عسل و موارد مشابه برای شیرین کردن آن استفاده کنید. پختن برنج در چای لیمو را حتما امتحان کنید، پاستا با چای لیمو هم می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

یخ‌های رنگی طعم‌دار

چای مورد علاقه‌تان را دم کنید، اجازه دهید خنک شود، آن را در فریزر منجمد کنید، بعد از آن هر بار که نوشیدنی درست کردید می‌توانید از قالب‌های یخ رنگی و طعم‌دارتان داخل آن استفاده کنید. این یخ‌ها حتی می‌توانند در فنجان چایی با طعم دیگر هم قرار گیرند و طعمی خاص به آن دهند. برای مثال یخ چای توت فرنگی در یک فنجان چای سبز.

استفاده در سوپ

می‌توانید از گیاه چای به همراه دیگر سبزی‌ها در سوپتان استفاده کنید. معمولا هم استفاده از چای سیاه و سبز نتیجه بهتری دارد. شاید در این مورد طعم چای زیاد در سوپ مشخص نباشد، اما مطمئن باشید با خوردن آن سوپ از خواص مفید آن به بهترین شکل بهره برده‌اید.

دودی کردن غذا

غذاهایی وجود دارند که با دود، دودی می‌شوند؛ مانند گوشت، ماهی و … اما یک روش چینی وجود دارد که خوراکی‌‌ها را با روشی متفاوت دودی می‌کند. برای این کار می‌توان از همه طعم‌های چای استفاده کرد. چای‌هایی که طعم گل دارند و چای سبز معمولا برای این کار مناسب‌تر هستند.

پروسه دودی کردن هم سخت نیست. یک پلوپز یا ماهی‌تابه عمیق آماده کنید و در آن چند لایه فویل قرار دهید، فویل‌ها باید بلند باشند تا ادامه آن‌ها روی غذا را بپوشاند. مخلوطی از برنج پخته نشده و چای خشک طعم‌دار آماده کنید و آن را در ماهی‌تابه یا پلوپز قرار دهید. کمی آب در آن بریزید چون نیاز است دود کند، نباید آنقدر باشد که مایع بجوشد.

همچنین می‌توانید هر ادویه‌ای که میل دارید به آن اضافه کنید. حرارت باید ملایم باشد، تا جایی که مایع شروع به دود کردن کند، بعد از آن یک توری فلزی روی ماهی‌تابه قرار دهید و غذای مورد نظر را به همراه فویل روی آن بگذارید. خوراکی‌تان را کاملا با فویل بچوشانید، مطمئن شوید که خوراکی حداقل نیم سانتی متر از مایعتان بالاتر است تا دود بتواند چرخه خوبی ایجاد کند و در اطراف خوراکی پخش شود. این کار ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان می‌برد. بعد از آن می‌توانید به ادامه فرایند پختن غذا ادامه دهید.

مایعی برای طعم دار کردن

گوشت قرمز و سفید  می‌توانند در مایعی طعم دار شوند. آن مایع اما می‌تواند چای باشد. می‌توانید چای طعم‌داری فراهم کنید، به آن کمی دارچین اضافه کنید، انواع سبزیجات و کمی روغن به آن اضافه کنید. این می‌تواند مایعی مناسب برای طعم دادن به گوشت باشد و گوشت می‌تواند قبل از طبخ مدتی در آن قرار گیرد.  تا یک هفته قرار گرفتن خوراکی داخل این مایع عادی است و هرچه بیشتر از آن زمان ببرد، مطمئنا طعم مایع بیشتر خواهد شد.

  چطور نوشیدن چای در بریتانیا رایج شد؟ | پای یک عروسی سلطنتی در میان است
  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر