درنگ: اگر بعد از هر وعده غذا درست کردن متوجه می‌شوید که مقدار زیادی از آن برای اضافه مانده است. بهتر است به روش‌های زیر رجوع کنید تا حداقل برای مواردی خاص خودتان را سرزنش نکنید.

پاستای گوجه فرنگی

مطمئنا می‌شود اضافه سس مخصوص پاستای گوجه فرنگی را منجمد کرد. اما با این کار مشکلتان را از یخچال به فریزر منتقل کرده‌اید. در عوض بهتر است از آن در سوپ استفاده کنید. سوپ‌ها معمولا در دو نوع سفید و قرمز هستند که نوع قرمز آن رب یا گوجه دارد، یعنی همان سسی که برای پاستای شما به کار رفته است.

آبِ گوشت یا مرغ

معمولا وقتی بعد از پختن گوشت یا مرغ کمی از آب آن باقی می‌ماند شما با بهترین زمان برای پختن یک سوپ خوش‌‍مزه مواجه هستید. سوپی که با افزودن مقداری سبزیجات برای استفاده در وعده صبحانه هم مناسب است و دیگر نیازی ندارید که برای پختن آن از آب معمولی یا شیر استفاده کنید. در صورتی که می‌خواهید از این سوپ در وعده نهار استفاده کنید بهتر است کمی خامه هم به آن اضافه کنید.

برنج

فکر نکنید اگر برای ناهار روز گذشته بیشتر از حد نیاز برنج درست کردید باید در وعده‌های روزهای بعد هم آن را گرم کرده و استفاده کنید. می‌توانید با اضافه کردن شیر به آن پودینگ برنج درست کنید و از آن لذت ببرید.

نان

حتما برای شما هم پیش آمده که بسته هات داگی که خریدید ۸ تایی و بسته نانتان ۱۰تایی بوده است. خب پس ۲ نان اضافه دارید. اگر این نان کمی بماند خشک و غیرقابل استفاده می‌شود؟ بله، اما موارد استفاده‌ای وجود دارد که بتوانید به بهترین شکل از آن دو نان استفاده کنید. مثلا اجازه دهید کمی خشک شود و بعد از آن در سوپ یا سالاد استفاده کنید. حتی اگر قبل از خشک شدن به آن شکل دهید می‌توانید برای نان خشک صبحانه هم استفاده کنید.

شیر غلیظ شده

اگر برای دسرتان از شیر شیرین غلیظ شده استفاده کردید و حالا مقداری از آن اضافه مانده بهتر است آن را دور نریزید. این هم قابل درک است که بعد از درست کردن یک یا چند نوع دسر دیگر علاقه‌ای به داشتن خوراکی‌های از این قبیل ندارید. دو راه دارید، یا شیر غلیظتان را روی میوه ریخته و از دسر میوه‌ای استفاده کنید یا آن را در انواع کافه به کار بیرید.

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر