درنگ: خوردن بستنی یکی از تفریحات رایج است. خنک است، شیرینی مناسبی دارد و می‌تواند با هر نوع خوراکی دیگر مخلوط شود. یکی از راه‌های درست کردن آن استفاده از بستنی‌ساز است اما اگر بستنی‌ساز ندارید می‌توانید از فریزرتان و کمی از وقتتان استفاده کنید تا بستنی درست کنید.

  • مواد مورد نیاز برای تهیه بستنی وانیلی
  • ۲ فنجان خامه هم زده شده
  • ۲ فنجان شیر پرچرب
  • یک فنجان شکر
  • ۲ قاشق چای خوری وانیل
  • زمان: ۳٫۵ ساعت

قدم اول: آماده کردن ظرف

یک کاسه کم عمق را خنک کنید. عمق مورد نیاز بین ۱۰ تا ۱۵ سانتی‌متر است.

قدم دوم: مخلوط کردن

در ظرفی بزرگ همه مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود. هرچه بیشتر از حل شدن شکر مطمئن شوید نتیجه بهتری خواهید داشت.

قدم سوم: فریز کردن

مخلوطتان را به ظرف خنک شده‌تان منتقل کنید و بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آن سر بزنید. وقتی گوشه‌های آن شروع به یخ زدن کرد آن را در بیاورید و با همزن برقی یا دستی آن را هم نزنید. وقتی آن را هم می‌زنید باعث می‌شوید بستنی نرم‌تر و خامه‌ای تر شود. البته نباید زیاد آن را هم بزنید.

قدم چهارم: بازگرداندن به فریزر

ظرف را به فریزر بازگردانید. هر ۳۰ دقیقه یا بیشتر آن را بیرون بیاورید و دوباره هم بزنید. انقدر تکرار کنید تا تقریبا حالت یخ زده پیدا کند. معمولا بعد از ۴ یا ۵ بار هم زدن بستنی آماده است. اگر هر زمانی بستنی زیاد سفت شد آن را در یخچال قرار دهید تا آماده خوردن شود. این کار را بین پروسه درست کردن هم می‎توانید انجام دهید. می‎توانید برای بستنی‌تان از افزودنی‌هایی استفاده کنید تا مزه آن را بهتر کند، مانند شکلات، گردو و پسته، پودر کاکائو و ….

 

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر