درنگ: کباب از آن خوراکی‌هایی است که نه تنها به خاطر مزه‌اش طرفداران زیادی پیدا کرده بلکه در تعطیلات و پیک‌نیک‌ها روند درست کردن و طبخ آن هم سرگرم‌کننده است.

گوشت

مرغ، چرندگان و اردک‌ها از آن حیواناتی هستند که کباب آن‌ها عالی می‎شود و البته کباب کردنشان هم راحت است. دنده‌های کوچک آن‌ها فوق‌العاده است اما طبخشان زمان می‌خواهد. هرچه استیک آن‌ها بزرگ‌تر باشد طبخشان هم بهتر است. درست کردنش شاید حدود ۵ ساعت هم زمان ببرد اما گوشتی آبدار است که مزه منحصر به فردی دارد.

طبخ

مطمئن شوید که گوشت را به خوبی پاک کرده‌اید و چربی اضافه‌ای به آن نیست. شاید پاک کردن اردک زمان بیشتر نسبت به مرغ نیاز داشته باشد. این امکان وجود دارد که ابتدا کمی آن را بپزید و بعد از این که آتش حسابی داغ بود برای این که کبابتان کمی رنگ و بوی مناسب بگیرد مدت زمان خیلی کمی آن را کباب کنید.

سبزیجات

استفاده از سبزیجات در وعده غذایی کباب عالی است. سعی کنید اول کبابتان را آماده کنید و بعد آن را کنار بگذارید، بعد بشقابی از سبزیجات مانند هویج، کلم و … آماده کنید، روی آن آب لیمو بریزید و آن را داخل گریل قرار دهید. بعد از آماده شدن آن را کنار بشقاب کباب سرو کنید.

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر