درنگ: در لواسان رستورانی دایر است که قیمت همبرگرهای آن ۲۵۰ هزار تومان تعیین شده است. صاحب این رستوران دلیل این قیمت بالا را علاقه خاص ایرانی‌ها به کالاهای لوکس و «لاکچری» عنوان می‌کند و از قرار معلوم نگرانی بابت جذب مشتری ندارد.

به گفته صاحب این رستوران، علاوه بر خردل دیژون فرانسه و ۴ تخم بلدرچین از ۱۲ گرم خاویار بلوکا هم در تهیه این همبرگر گران استفاده می‌شود.

پنبر کپکی (بلو چیز)، جوانه شبدر، نان نمکی و کره آب شده از دیگر محتویات این ساندویچ هستند و سفارش دادن آن از یک روز قبل ضروری است.

در این رستوران سر آشپز با لهجه غلیظ آمریکایی و راز برگرهای لاکچری‌اش می‌گوید.

با در نظر گرفتن سبد درآمدی اغلب خانواده‌های ایرانی، پرداخت چنین مبالغ گزافی از عهده قشر عظیمی از ایرانی‌ها خارج است؛ هر چند علاقه طبقه‌ای محدود که نخستین بار نیست مدل زندگی‌شان در فضای مجازی خبرساز می‌شود و میل شدید رقابت آنها در هزینه کردن در حوزه کالاهای لوکس بعید نیست موفقیت مالی بزرگی را برای این رستوران «خاص» در بر داشته باشد.

یورونیوز نیز خبر فروش همبرگرهای ۲۵۰ هزار تومانی را منعکس کرده است.