درنگ : در تحقیقاتی که اخیرا انجام شده محققان به ارتباط بین سریع غذا خوردن و اضافه وزن و افزایش خطر ابتلا به بیماری‎های قلبی پی برده‎اند. در این تحقیق که روی هزار و ۸۳ نفر انجام شده، ۶۴۲ نفر مرد و ۴۴۱ نفر زن مورد بررسی قرار گرفتند. این افراد از نظر سرعت غذا خوردن به ۳ گروه تقسیم شدند. کند، معمولی و تند. این افراد در بازه زمانی ۵ ساله مورد بررسی قرار گرفتند و وضعیت سلامتی‏شان با جزئیات مورد توجه قرار گرفت.

فاکتورهایی که مورد بررسی قرار گرفت قند خون، فشار خون، چربی موجود در بدن و کلسترول و تری گلیسرید بود. این‌ها همه مواردی هستند که احتمال ابتلا به بیماری‌های قبلی را افزایش می‌‎دهند.

نتیجه تحقیق بسیار جالب بود. از افرادی که تند و سریع غذا می‏‎خوردند ۱۱٫۶ درصد، از کسانی که کند غذا می‎‏خوردند ۲٫۳ و از افرادی که با سرعت معمولی غذایشان را می‎خوردند ۶٫۵ درصد دچار سندروم متابولیک شدند (سندروم متابولیک ترکیبی از مشکلات ذکر شده در بالا است).

به همین دلیل است که محققان افراد را به غذا خوردن با صبر و آرامش توصیه می‎کنند و معتقدند باید از سریع خوردن غذا دوری شود.