درنگ: واقعیت این است که کوکی و بیسکوئیت کلا ترکیب خوشمزه‌ای با شیر خواهد داشت. شاید هم برای بعضی‌ها طعمی نوستالژیک داشته باشد. اما خوشمزه شدن این خوراکی‌ها بعد از آن که در شیر زده می‎شوند دلیلی خاص دارد.

برخی از مایعات هستند که به طور ذاتی با چیزی مخلوط نمی‌شوند. برای مثال آب و روغن هرگز با هم مخلوط نمی‎شوند. شکلات و شیر هم چنین شرایطی نسبت به هم دارند. مولکول‌های شکلات چربی و کره کاکائویی دارند و این باعث می‌شود چربی شیر با آن مخلوط نشود. وقتی کوکی را در شیر زده و می‌خورید دو ماده به طور جدا روی زبان شما خواهند نشست و مزه هر کدام به تنهایی احساس می‎شود. همچنین این کار باعث می‎شود که شیر کمی شیرینی شکلات را کاهش دهد و طعم آن را مطلوب‌تر کند.

مطمئنا دفعه بعد که کوکی را در شیر بزنید فرایند شیمیایی ایجاد شده در ذهنتان مرور می‌شود.