درنگ : اگر تا به حال پوست میوه‎‏هایتان را دور می‌‏ریختید، اشتباه بزرگی مرتکب ‏شدید. میوه‎هایی مانند لیمو شیرین، لیمو ترش، پرتغال و …. در پوست خود مواد غذایی فوق‎العاده‎ای جای دادند که ضد سرطان هستند. در نتیجه وقتی آن‎ها را دور می‌‏ریزید احتمالا مشغول دور ریختن پولتان هستید.

اما اگر آن‌ها را دور نریزید چطور باید از آن استفاده کنید؟ بسیاری از افراد از آن برای طعم‎دار کردن آب، روغن، سرکه و نوشیدنی‎هایشان استفاده می‏‌کنند.

طعم‎دار کرده همه این‎ها هم یک روش مشابه دارد و آن این است که مقداری از پوست میوه را در ظرف این مواد ریخته، در آن را محکم ببندید و برای مدت یک تا دو هفته در جای خنک و تاریک قرار دهید. فقط برای آب است که روشی متفاوت دارد. برای طعم‎دار کردن آب با پوست میوه کافی است پوست میوه را داخل آن ریخته و آن را برای مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید.

  اینفوگرافیک : سیب بخور، سالم بمان | هر ۱۰۰ گرم سیب چقدر کالری دارد؟