تندرستی » خریداران معمولا ترجیح میدهند خوراکیهای ارگانیک و طبیعی استفاده کنند این در حالی است که نمیدانند تضمینی نیست این خوارکیها از نوع مرسوم آن ایمنتر و سلامتتر باشند.
درنگ: نوشیدن شیر خام دیوانگی است. این که بعضیها میگویند هضم آن برای بدن راحتتر است اصلا صحت ندارد و یک افسانه است. در بسیاری از کشورها هم فروش شیر خام در مغازهها ممنوع شده است. بر اساس آخرین تحقیقات شیر غیر پاستوریزه و پنیری که از آن گرفته میشود دلیل اصلی بیماریهایی است که از غذا به بدن منتقل میشوند.
با وجود این که در بیشتر کشورها فروش شیر خام ممنوع است اما بسیاری از مردم فکر میکنند خیلی خوب است که از طریق دامداران شیر تازه گاو و گوسفند تهیه کنند. از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ محققان بیش از ۸۷ نوع بیماری که در اثر ویروسها و باکتریها به بدن منتقل میشوند در شیر خام یافتهاند. همچنین مشخص شده در به طور میانگین در کشور امریکا سالانه ۷۶۰ نفر از شیر خام مسموم میشوند و از این تعداد هم به طور میانگین ۲۲ نفر نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند.
یک محقق در این باره نوشته است:«خریداران معمولا ترجیح میدهند خوراکیهای ارگانیک و طبیعی استفاده کنند و این در حالی است که نمیدانند تضمینی نیست این خوارکیها از نوع مرسوم آن ایمنتر و سلامتتر باشند. مخصوصا درباره لبنیات غیر پاستوریزه که شدیدا اینطور است».
شیر خام حاوی مقادیر زیادی باکتری، ویتامینهای طبیعی و آنزیمهای مفید است اما باید بدانید هیچ خاصیتی نیست که نوشیدن شیر خام داشته باشد و نوع پاستوریزه آن نتواند آن را به بدن شما برساند. نوع پاستوریزه شیر فقط باکتریهایی را ندارد که باعث بیماری افراد میشوند. هرگز دیده نشده پروسه پاستوریزه کردن لبنیات باعث بیماری افراد یا زیاد شدن آلرژی در آنها و حتی مشکلاتی برای انسان شود. پس استفاده از آنها به جای شیر خام شدیدا توصیه میشود.