درنگ : انبه میوه‎ای است که در دنیا بیش از باقی میوه‌ها مورد علاقه مردم است و حتی بیش از پرتقال ویتامین سی دارد. میوه‎ای خوشمزه است که طعمی شیرین دارد و در بسیاری از دسرها و غذاها از آن استفاده می‏‌شود. اما برخی افراد بعد از خوردن آن حسی عجیب دارند، به نظر دهانشان دچار خارش می‏‌شود. این افراد کسانی هستند که به انبه آلرژی دارند.

  نتایج تحقیقات درباره رشد باکتری در رخت‏‏‏خواب‌ها | هفته‌ای یک بار رختخوابتان را بشویید

در این میوه ماده‎ای به نام «اوروشیول» وجود دارد که دلیل اصلی این خارش و آلرژی برخی از افراد است. این ماده در سماق سمی، پیچک سمی و بلوط سمی وجود دارد! در نتیجه عجیب نیست که باعث خارش دهان می‏‌شود.

این ماده، ماده مشترک ۳ نوع خوراکی سمی است و با وجود این که در انبه هم وجود دارد، این میوه را سمی نکرده است. نحوه واکنش دادن دهان افراد به این ماده اما متفاوت است. برخی در قسمت لب و دور لب دچار خارش می‏‌شوند. برخی اگر انبه را پوست بکنند و بدون برخورد به لبشان در دهان قرار دهند بدون مشکل آن را می‎‏خورند و برخی به محض برخورد لب به پوست انبه دچار خارش می‏‌شوند.

  ۶ نکته کاربردی برای مبارزه با آلرژی