درنگ: شاید خیلی از غذاها طبیعتا در آرام‎پز پخته شوند اما وقتی به غذاهایی که در تابه درست می‎شوند فکر کنید، برایتان سخت است که آن‌ها را در آرام‌پز تصور کنید. توصیه ما به شما این است دفعه بعد که خواستید لازانیا درست کنید، پخت آن در آرام‌پز را امتحان کنید.

البته کلیه مواد لازم برای درست کردن آن مشابه است و باید همه‌چیز همان‌طور باشد که برای درست کردن لازانیا در تابه یا فر استفاده می‎شود. اما برای آرام‌پز گزینه‎های دیگری هم وجود دارد. برای مثال اضافه کردن پیاز به لازانیاها هنگام پختن می‏‌تواند طعم خوبی به آن دهد.

بهترین مواد برای تهیه آن ۱۶ نودل لازانیا، ۶ فنجان اسفناج، دو فنجان موزارلا، یک چهارم یک فنجان پنیر پارمسان، چهار حبه سیر، گوجه فرنگی میکس شده به مقدار دلخواه، نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه است. همچنین می‎توان مقداری سس به آن اضافه کرد، این سس می‎تواند کچاپ معمولی باشد.

برای درست کردن سس لازانیا باید گوجه میکس شده را با فلفل و نمک و سیر مخلوط کنید. می‎توانید کچاپ را هم به آن اضافه کنید. این سس را زمانی که لازانیا را در آرام‌پز قرار دادید می‎توانید روی آن بریزید و پیازها را هم می‎توانید به صورت حلقه روی آن خرد کنید.

لایه‎ لایه‎های نودل لازانیا را به طور مرتب روی آن بچینید و دوباره این پروسه را تکرار کنید، میزان پنیر موزارلا و پارمسان به انتخاب و سلیقه خودتان می‎تواند بیشتر هم باشد.

مزیت پخت لازانیا در آرام‌پز این است که می‎توانید ارتفاع آن را بیشتر کنید و حتی مشکلی برای چیدن لایه‎ها تا نزدیکی در آرام‌پز همه وجود ندارد.

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر