درنگ: سس کچاپ یکی از خوراکی‎هایی است که در اکثر خانه‏ها در دنیا یافت می‏شود. اما همانقدر که استفاده از آن رایج است این سوال درباره‏اش هم رایج است که آیا باید آن را در یخچال نگهداری کرد یا بیرون آن.

نیکول کولویکی، مدیر برند کچاپ «هاینز» گفته این محصولات نیازی به نگهداری در یخچال ندارند تا زمانی که در آن‌ها باز شود. دلیلش هم اسیدی بودن طبیعی آن است. حتی بعد از باز شدن هم نیاز نیست تا مدتی از آن در یخچال نگهداری کرد و اگر بیرون از یخچال در دمای محیط باشد تا مدتی طولانی سالم است. اما توصیه این است که برای داشتن سس با بهترین کیفیت آن را در یخچال نگهداری کنند.

یکی از دلایلی که ماموران بهداشت نظارت دقیقی بر سس روی میز رستوران‎ها دارند این است که رستوران‎ها بیشتر از سس‎های دست‏ساز استفاده می‏کنند و این سس‎ها در تمام طول روز روی میز هستند. در نتیجه الزامی است که شب به شب حتما دور ریخته شده و سس جدید تهیه شود.