• مواد لازم
    آب هندوانه ۵ پیمانه
  • آرد ذرت ۱/۲ پیمانه
  • شکر (دانه ریز) ۱ پیمانه
  • گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپ خوری
  • شکلات تخته ای تیره (درشت رنده شده) ۱۰۰ گرم
  • پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • خامه‏ (فرم گرفته) ۱.۵ پیمانه
  • خلال پسته ۱/۲ پیمان

طرز تهیه

۱٫ آب هندوانه را به تدریج به آرد ذرت اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شکر را افزوده و داخل قابلمه مناسبی بزیزید.
۲٫ روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
۳٫ گلاب و آب لیموترش را نیز اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و در ظرف های تک نفره مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
۴٫ ۲/۳ از شکلات را روی پودینگ‌ها ریخته، دارچین را روی آن بپاشید و خامه را روی آن بریزید.
۵٫ باقیمانده شکلات را روی خامه پاشیده و با خلال پسته تزئین و سرو کنید.