درنگ: در کنار بسته‎بندی ماکارونی و پاستا توصیه‎ای برای آشپزی وجود دارد: «برای خوش‎‌طعم شدن نمک اضافه کنید». اصلا این توصیه را نادیده نگیرید و اگر کنار برخی از محصولات نوشته نشده است باز هم این کار را انجام دهید.

همه کسانی که به نوعی در طبخ پاستا و ماکارونی مهارت دارند می‎دانند که باید به آب پاستا هنگام پختن آن نمک اضافه کرد، اما چرا؟ دانشمندان اخیرا دلیلی کشف کردند و معتقدند این کار مفید است. به اعتقاد آن‎ها اضافه کردن نمک شرایط شیمیایی آب را تغییر می‎دهد و باعث می‏‌شود زودتر بجوشد.

وقتی به آب داخل ظرف نمک اضافه می‎کنید بسته به مقدار نمک و اندازه ظرف دمای هر فسمت از آب از یک تا چهار درجه فارنهایت افزایش پیدا می‎کند و آب زودتر به جوش می‎آید و این افزایش دما برای طبخ پاستا یا ماکارونی بسیار مفید است. با این کار زمان کمتری هم برای آماده شدن پاستا نیاز است.

وقتی به آبی که پاستا قرار است در آن آماده شود نمک اضافه کنید، نیاز به زمان کمتری برای آماده شدن آن دارید و این به معنی آن است که مزه آرد موجود در پاستا بهتر در آن می‎ماند و باعث می‎شود مواد تازه‎تر بمانند.

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر