چهرهها » نماینده مردم قم در مجلس گفت: بیعقل خواندن منتقدان حکایت از آن دارد که شعارهای حسن روحانی مبنی بر استقبال از نقد یک نمایش فریبکارانه است.
درنگ : حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمعقل خواندن منتقدان از سوی رئیس جمهور در همایش روز گذشته سالیانه بانک مرکزی گفت: کمعقل خواندن منتقدان از سوی آقای رئیس جمهور نشان از یک پارادوکس موضعی و تضاد فکری در ایشان دارد.
وی با ذکر این نکته که بهکارگیری این تعبیر در قبال منتقدان نشان از اعتقاد متزلزل روحانی به شعارهایش دارد و «مصداق دم خروس و قسم حضرت عباس» است، اظهار داشت: ایشان در نوبتی نقد را آزاد اعلام میکند و خود را ممنون منتقدان میداند و در نوبتی دیگر منتقدان را به جهنم حواله داده و آنها را تازهبه دوران رسیده و بیریشه و بیشناسنامه میخواند.
ذوالنوری در این باره گفت: اینها همه حکایت از آن دارد که اظهارات رئیسجمهور مبنی بر استقبال از نقد یک نمایش فریبکارانه است؛ زیرا ایشان منتقدان را به صورت عام میکوبد در حالیکه بسیاری از صاحبنظران و اقتصاددانان نسبت به وضعیت اقتصاد کشور نقد جدی دارند.
وی افزود: رئیسجمهوری که در عرصه اقتصاد تخصص ندارد، چگونه به منتقدان اقتصادی و به گروهی عظیم از اقتصاددانان که در این حوزه مجتهد هستند، لفظ بیعقل اطلاق میکند؟
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: گذشته از آن مردمی که نان برای خوردن ندارند، به عملکرد دولت نقد دارند؛ چراکه مردم وعدههای دولت را در خاطر دارند و میشمارند که تاکنون رئیسجمهور چند بار عنوان کرده است که ما از «رکود» عبور کردهایم.
وی تصریح کرد: ایشان که از رفراندوم سخن میگوید، بهتر است یک رفراندوم برگزار کند و از مردم و تولیدکنندگان بپرسد که آیا ما از رکود عبور کردهایم یا نه؟
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: سخنان رئیسجمهور درباره عبور از رکود و وضعیت اقتصادی کشور و نیز واکنشهایش به منتقدان باطل است و ایشان باید ضمن پذیرفتن نقدها به انتقادات احترام بگذارد و ما به حول قوه الهی به صورت استدلالی در صحن مجلس پاسخ ایشان را خواهیم داد.
واکنش رئیس دفتر رئیس جمهور
محمود واعظی با بیان اینکه رئیس جمهور در جملات قبل از فراز مورد بحث آشکارا به تلاش دشمنان نظام برای صدمه به امید و اعتماد مردم اشاره کردهاند گفت: بسیار روشن است که در جملات بعدی هم منظور ایشان دولت به معنای اعم و حاکمیتی آن و منظورشان از مخالفان، دشمنان و بدخواهان نظام است.
سرپرست نهاد ریاست جمهوری با تفکیک دو موضوع مخالفت و نقادی، بیان داشت: انتقاد به سیاستها و تصمیمات دولت با مخالفت با موجودیت دولت به عنوان یکی از مهمترین ارکان نظام متفاوت است. انتقاد به روشها و تصمیمات به اصلاح و بهبود وضع موجود منجر میشود اما مخالفت با هدف زمینگیر کردن دولت و رها شدن امور مردم و نا امید کردن مردم از آینده کشور و نظام انجام میشود که بیتردید مورد پسند هیچ کدام از جریانها و گروهها و طیفهای سیاسی درون نظام نیست.
وی به هجمههای اخیر صورت گرفته به رئیس جمهور در موضوع لزوم طرح نقد در جامعه اسلامی خاطر نشان کرد: رئیس جمهوری که برای حمایت از نقادی و پذیرفته شدن گفتمان نقادانه در ساختار حاکمیت حاضر است این همه هزینه بدهد و هجمهها را به جان بخرد، قاعدتا حساب منتقدان را با مخالفان و دشمنان نظام و دولت یکی نمیداند .
ویدئوی اظهارات روحانی را در زیر ببینید: