درنگ: دانشمندان سوییسی چهارمین نوع شکلات را پس از هشتاد سال و بعد از انواع شیری، سیاه و سفید کشف کرده‌اند.

شکلات‌های صورتی پس از شکلات‌های شیری، سفید و تلخ وارد خانواده شکلات‌ها شده‌اند و نام «روبی» را از آن خود کرده است. این شکلات بدون هیچ افزودنی و رنگ خوراکی این رنگ را دارد و طعم آن شیرین یا تلخ نیست. به گفته کاشفان آن این شکلات یک طعم جدید کرمی دارد که با نوع‌های موجود شکلات متفاوت است.

 

 

جالب است بدانید که آخرین باری که شکلات جدیدی وارد دنیای شکلات شد مربوط به سال ۱۹۳۰ است که شکلات سفید کشف شد.

به گفته این شرکت سویسی این شکلات به نسبت دیگر شکلات‌ها کالری کمتری دارد و این بدان معناست که از این شکلات می‌توان مقدار بیشتری به نسبت سایر محصولات استفاده کرد.