درنگ: توصیه‌های جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شرح زیر است:

  • امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو در مراکز عرضه دام کنار خیابانی وجود دارد و جمع آوری این مراکز وظیفه شهرداری‌هاست.
  • مردم از تماس مستقیم با دام و گوشت تازه و آْغشته به خون و ترشحات دامی و نیز دست زدن به لاشه دام‌های مرده خودداری کنند.
  • گوشت خام حتما بعد از ذبح بهداشتی زیر نظر دامپزشکی باید حداقل ۲۴ ساعت در یخچال بماند، در این صورت امکان انتقال بیماری از آن به انسان از بین می‌رود.
  • گوشت پخته شده خطری نداشته و امکان انتقال بیماری از آن وجود ندارد.
  • تاکنون ۳۱ نفر در کشور به این بیماری مبتلا شده‌اند و سه نفر (در کرمانشاه، بندرعباس و اصفهان) جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست داده‌اند.