درنگ : وقتی امریکایی‌ها در سلف‌های مدارس به انتخاب غذا از منو فکر می‌کنند می‌دانند که باید منتظر غذایی بی‌مزه و معمولی باشند اما برای بچه‌های ژاپن غذاهای مدرسه ایده‌آل هستند.

ماساهیرو اوجی یکی از مدیران دولتی بخش آموزش سلامت در مدارس ژاپن در این باره گفته است: «نظر ما این است که غذاهای مدرسه هم بخشی از آموزش به بچه‌‎ها هستند».

غذاهای مدارس ژاپن فوق‌العاده مناسب و تازه هستند و توسط خود دانش‌آموزان آماده می‎شوند. کودکان ژاپنی فقط غذایی که خودشان آماده می‌کنند را نمی‌خورند، بلکه با پخت آن نکات بسیاری از فرهنگشان را هم می‌آموزند. متوجه می‌شوند که چه موادی در غذای آن‌ها بیشتر به کار می‌رود و چطور با هم ترکیب می‎شوند. جایزه‌شان هم این است که هر غذا قیمت ۲٫۵ دلاری دارد.

تاتسوجی شینو، یکی از اعضای مدرسه ابتدایی اومجیما در توکیو می‌گوید: «با این کار کودکان دوست دارند در خانه هم آشپزی کنند و مهارت‌هایشان را به خانواده نشان دهند».

همچنین این کار باعث می‎شود کودکان ژاپنی همکاری و کار تیمی رایاد بگیرند. شاید به این دلیل باشد که طبق آخرین تحقیقات کودکان ژاپنی سالم‌ترین کودکان دنیا هستند.

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر