درنگ: لوبیا چشم بلبلی کم چرب و بدون کلسترول و حاوی سدیم است.

فیبر غنی موجود در آن، به کاهش وزن کمک می‌کند. فیبر به سیستم گوارشی نظم می‌بخشد و مانع یبوست و جذب کلسترول می‌شود.  از این رو احتمال خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می‌دهد. فیبر قابل حل در آن برای بیماران دیابتی مفید است زیرا با کاهش دادن میزان جذب کربوهیدرات، میزان قند خون را حفظ می‌کند.

همچنین ویتامین C آن در جذب آهن گیاهی به بدن کمک می‌کند.

پتاسیم موجود در آن، برای سلامت عضله و استخوان مفید است.

منبع عالی پروتئین محسوب می‌شود و افراد گیاه‌خوار می‌توانند آن را جایگزین گوشت کنند.

پروتئین برای حفظ سلامت عضله، پوست، مو و ناخن بسیار مفید است. پروتئین باعث رشد سلول‌ها شده و در بدن انرژی تولید می‌کند.

روی موجود در این نوع لوبیا، برای عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن تولید پروتئین می‌کند و برای درمان زخم و تکثیر سلول‌ها لازم است.

از آنجا که لوبیا چشم بلبلی منبع عالی آهن است، مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی توصیه می‌شود.

این لوبیا مانع بروز پوکی‌استخوان و برخی انواع سرطان می‌شود.