درنگ: ژله تنها به عنوان دسر در لیست غذایی ما قرار دارد، در حالیکه این دسر رنگارنگ و زیبا خاصیت‌های دیگری هم به جز زیبا کردن سفره ما در کارنامه‌اش دیده شده است!

ژلاتین به عنوان ماده اصلی سازنده ژله طبیعتا ماده سالمی است. ژله چاق کننده نیست و در تهیه آن از مقدار کمی شکر استفاده می شود که ضرر چندانی برای بدن ندارد.  ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست و سایر بافت‌های بدن مفید است.

کالری آن بسیار کم و به دلیل داشتن ویتامین B برای افرادی که از افسردگی رنج می‌برند، مفید است.

مصرف ژله برای سلامت مو و جلوگیری از نازک شدن مو بسیار مفید است؛ همچنین به کاهش کلسترول خون نیز کمک می‌کند.

ژله از ژلاتین طبیعی تهیه شده است که می‌تواند نرمی مفاصل را افزایش داده و از التهاب و ورم مفاصل جلوگیری کند.

ژله رده‌هایی از اینوزیتول و نیاسین دارد که از برخی ناهنجاری‌های پوستی جلوگیری به عمل می‌آورد.