درنگ: علی اصغر ملکی با اعلام این خبر گفت: قیمت جگر گوسفندی به دلیل شیوع تب کریمه و عدم استقبال مردم کاهش یافته است و همین مساله نیز یکی از دلایل گرانی قیمت گوشت گوسفندی محسوب می‌شود.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی خاطرنشان کرد: از حدود یک ماه پیش، جگر گوسفندی مانند گوشت قرمز قبل از عرضه به بازار ۲۴ ساعت در پیش سرد قرار می‌گیرد و سپس به بازار عرضه می‌شود؛ این اقدام سبب شده هیچ مشکلی در جگر وجود نداشته باشد و مردم بتوانند با خیال راحت آن را مصرف کنند.

وی اضافه کرد: توصیه ما به مردم این است که جگر را نیز مانند گوشت از مراکز مجاز خریداری کنند تا مشکلی برای آنها پیش نیاید.

ملکی با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان گران شد، افزود: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه برای مصرف کنندگان حدود ۴۱ تا ۴۲ هزار تومان است.
  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر