درنگ: لسی یک نوشیدنی هندی بر پایه ماست است که شیرین یا شور سرو می‌شود. انبه جزء اصلی لسی شیرین است اما در اینجا دستور تهیه‌ای از آن را ارائه می‌کنیم که از خواص ریواس هم در آن استفاده شده است.

ترکیبات لازم: ۴ عدد ساقه ریواس خرد شده، ۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال، نصف قاشق غذاخوری عسل، سه چهارم فنجان ماست کم چرب، ۶ تکه یخ، آب سرد (کمی)

ریواس‌ها را درمایکروویو قرار داده تا اندکی نرم شوند، سپس خنکشان می‌کنیم و با سایر مواد در مخلوط کن ریخته تا نرم و یکنواخت شوند. این دستور تهیه برای دو وعده در نظر گرفته شده است.

هر وعده از این نوشیدنی دارای ۹۲ کالری، ۶ گرم پروتئین، ۲ گرم چربی (۱ گرم چربی اشباع شده)، ۱۴ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم فیبر، ۶ میلی گرم کلسترول و ۶۹ میلی گرم سدیم است.

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر