درنگ: اول از هر کاری شکلات‌های تخته‌ای محبوبتان را در ظرف فلزی و یا نشکن تکه تکه کنید و سپس آن را روی بخار کتری که روی حرارت ملایم است قرار دهید و سپس هر چند دقیقه یکبار با قاشق فلزی مخلوط کنید. حتما توجه کنید قاشق شما خشک باشد. بعد از آب شدن شکلات، کمی بگذارید شکلات سرد شود سپس با فلمو روی برگ‌هایی که انتخاب کردید شکلات را بمالید تا سطح برگ را کامل بپوشاند، سپس آنها را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا کاملا خشک شود. در انتها به آرامی برگ‌ها را از شکلات جدا کنید.

فوت کار: یک قاشق چوبی زیر برگ‌ها قرار دهید تا همانند برگ‌ها تاب بیفتد.

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر