مواد لازم
۵۰۰ گرم گوشت مغز ران گوسفندی
۶ پیمانه برنج
۲ قاشق غذاخوری زرشک
۱ قاشق‏ غذاخوری شکر
۲ قاشق‏ غذاخوری پیاز داغ
۱ قاشق‏ غذاخوری رب گوجه ‏فرنگ
۱ قاشق ‏غذاخوری خلال بادام
۱ قاشق‏ غذاخوری خلال پسته
۱ قاشق‏ غذاخوری گلاب
۱ قاشق‏ غذاخوری دارچین، هل، زیره
۱۰۰ گرم کره
۱ قاشق‏ غذاخوری زعفران آب گرفته غلیظ
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه 

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید. زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.
یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.