درنگ: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۳۳ مورد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در کشور شناسایی شده است.

وی اضافه کرد: وضعیت تب کریمه کنگو در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تفاوتی نداشته است. شیوع بیماری تب کریمه کنگو، بیشتر مربوط به فصول بهار و تابستان است.

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت اضافه کرد: تب کریمه کنگو عمدتا بیماری افرادی است که با دام سر و کار دارند. دامی که ذبح می شود باید ۲۴ ساعت در شرایط ویژه و دمای یخچال، نگهداری شود. بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت پخته و بهداشتی، منتقل نمی‌شود.