بر اساس نمونه‌های آزمایش‌شده توسط وزارت کشاورزی آمریکا، توت‌فرنگی و اسفناج بالاترین میزان آفت‌کش را در خود جای‌داده‌ اند

آزمایش روی نمونه‌ای از توت‌فرنگی نشان داد ۲۰ نوع آفت‌کش روی آن وجود دارد و اسفناج نیز دو برابر بیشتر از سایر میوه‌ها در خود سموم دفع آفات جای‌داده بود.

بعد از اسفناج، شلیل، انواع سیب، انگور، هلو، گیلاس، گلابی، گوجه‌فرنگی، کرفس، سیب‌زمینی، فلفل شیرین در رده‌های بعدی قرار دارند که به مجموعه آن‌ها «دوجین آلوده» نام داده‌اند.

از سوی دیگر تائید شده است که ۹۸ درصد از هلو و شلیل، گیلاس و سیب دست‌کم یک نوع آفت‌کش را روی خود دارند.

مهم‌ترین خطری که آفت‌کش‌ها انسان را مورد تهدید قرار می‌دهند، تأثیرشان روی باروری انسانی است که ممکن است باعث کاهش نرخ باروری شوند.

اما بهتر است نگاهی هم به فهرست ۱۵ گانه میوه‌ها و سبزی‌هایی با کمترین آفت‌کش بیندازیم.

این میوه‌ها شامل آواکادو، ذرت، آناناس، کلم، پیاز، نخودفرنگی منجمد، پاپایا، مارچوبه، انبه، بادمجان، طالبی، کیوی،گرمک، گل‌کلم و کلم بروکلی هستند.