درنگ : «زائو» رستورانی است که در حال حاضر ۱۳ شعبه در سطح ژاپن دارد و انتظار می‎رود شعبه بعدی آن در فوریه سال ۲۰۱۸ در نیویورک افتتاح شود. وقتی قدم به این رستوران می‎گذارید اولین چیزی که به چشمت می‏‌خورد قایقی بزرگ است که در اطراف آن تانکی از آب وجود دارد. داخل این محفظه پر از آب حداقل ۱۰ نوع ماهی وجود دارد.

اما تفریح اصلی از اینجا آغاز می‌‏شود. در این رستوران قلاب ماهیگیری یا تور به انتخاب مشتری در اختیارش قرار می‏‌گیرد تا ماهی مورد نظرش را صید کند و آن را برای پختن به آشپز تحویل دهد. قلاب یا تور به طور رایگان در اختیار مشتریان قرار می‎گیرد و فقط برای طعمه باید بین یک تا دو دلار پرداخت شود.

بعد از شکار ماهی سرآشپز آن را هر طور که شما بخواهید برایتان سرو می‎کند. حتی می‎توانید درخواست کنید نیمی از ماهی را به یک سبک و نیمی دیگر را به سبک دیگر برای شما طبخ کند. در این رستوران به غیر از ماهی می‏‌توانید انواع مرغ‌های ارگانیک و سبزیجات تازه را هم سفارش دهید.

 

 

 

 

 

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر