درنگ: رستورانی ایتالیایی توانسته در رنکینگ برترین رستوران‌های سال ۲۰۱۷ دنیا رتبه دوم را به دست بیاورد. در زیر به نکاتی جالب درباره این رستوران اشاره می‎کنیم:

چه چیز این رستوران را خاص کرده است؟

یکی از خیابان‌های شهر مودنا در ایتالیا جایی است که جواهر غذاخوری ایتالیا در آن قرار دارد. «اوستریا فرانچسکانا» رستورانی است در مودنا که در میان ۵۰ رستوران برتر سال ۲۰۱۷ رتبه دوم را کسب کرده است. سرآشپز آن «ماسیمو بوتورا» فردی با هوش و استعداد فوق‌العاده است. بوتورا جدا از این که سرآشپز است، یک شاعر، گوینده داستان و هنرپیشه هم هست. او هنرش را به بشقاب‌های غذاخوری‎اش هم منتقل کرده است.

فضای رستوران

فضایی که بوتورا آماده کرده شدیدا تحت تاثیر هنر و موسیقی است (مخصوصا موسیقی جاز). فضای غذاخوری از ۳ اتاق تشکیل شده است که در آن آثار هنری زیادی را هم مشاهده می‎کنید. شعار بوتورا این است که باید در رستوران علاوه بر جسم، روح هم تغذیه شود. او با این شعار در سال گذشته بارها در رویدادهای مختلف سخنرانی کرد.

منوی رستوران

در منوی این رستوران جدا از این که انواغ غذاهای رویال و لاکچری مانند برنج سیاه و سفید به همراه خاویر ایران وجود دارد، غذاهای دریایی که در بسیاری از رستوران‌های معمولی اروپا وجود دارند نیز دیده می‌شود.

پیش‌غذا و دسر این رستوران بیشتر از نوع ایتالیایی است.

اما جالب‌ترین نکته منوی این رستوران انتخاب اسم برخی غذاها است که اسامی هنری و متفاوتی دارند. برای مثال در منوی این رستوران با عنوان غذایی مواجه می‎شوید که حتما باید درباره آن توضیح بخواهید و از روی اسم حتی نمی‎توان حدس زد که این چه غذایی می‎تواند باشد: پاییز نیویورک!

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر