درنگ: محمدحسین عزیزی گفت: برخی از رستوران‌های داخل و بالاخص خارج از شهر برای جلب مشتری اقدام به تهیه غذا از گوشت‌های تازه ذبح شده می‌کنند که در این شرایط بحرانی این عمل می‌تواند خطرناک و منجر به انتشار بیماری در کشور شود. بنابراین ضمن تأکید بر نظارت‌های دقیق‌تر وزارت بهداشت بر این اماکن به مردم هشدار جدی داده می‌شود که تا مهار شدن کامل بیماری اصول ایمنی لازم را رعایت کنند.

وی تاکید کرد: بر طبق آزمایش‌های انجام شده جگر و کلیه‌های گوسفند به عنوان منبع ذخیره بیماری تب کریمه کنگو محسوب می‌شود بنابراین استفاده از امعاء و احشاء گوسفندان تازه ذبح شده تا اطلاع ثانوی پرهیز شود.

  چگونه تب کریمه کنگو نگیریم | راه‌های خرید گوشت سالم