درنگ : بسیاری از افراد عادت به نوشیدن قهوه دارند و عاداتشان هم برای نوشیدن آن متفاوت است. بعضی‎های قهوه شیرین و پر از شکر دوست دارند، برخی دوست دارند تیره و غلیظ باشد و … اما نکته اینجاست که برای داشتن قهوه‎ای عالی، لازم نیست هزینه کنید تا گران‎ترین آن را بخرید. بهتر است توصیه ژاپنی‌ها در این زمینه را گوش کنید.

«کی کافی» که یک کمپانی ژاپنی است، اخیرا توضیحاتی درباره شیوه نوین تولید قهوه به سبک خودش داده است. روش آن‌ها این است که تک‌تک دانه‌های قهوه را درست بعد از برداشت منجمد می‌‏کنند.

آنها به صورت طبیعی دانه‌های قهوه بلافاصله بعد از برداشت از پوسته بیرونی جدا می‎‏شوند. اما این کمپانی در روشی خاص سریع دانه‎ها را منجمد می‎کند و این کار باعث می‏شود قهوه ارگانیک بوده و اسیدها و آمینو اسیدهای آن از بین نرود.

در نتیجه این روش قهوه‎ای تیره، غلیظ و تلخ‏ تر به دست می‎‏آید. انتظار می ‏رود از سال ۲۰۱۸ ژاپن این محصول را به بیشتر کشورهای دنیا صادر کند.

  ۱۰ مشکلی که قهوه می‌تواند ایجاد کند | اگر قهوه زبانتان را سوزاند شیر بخورید
  چه زمانی برای نوشیدن قهوه مناسب‌تر است؟
  گرانترین قهوه ایران را بشناسید | قهوه وارداتی از رومانی؛ ۱۵۰ هزار تومان