درنگ : وسایل آشپزخانه هم مانند دیگر وسایل موجود در دنیا در حال پیشرفت هستند. اما این تردید برای بسیاری وجود دارد که مبادا با تغییر کردن آن‌ها مواد شیمیایی افزوده شود که برای سلامتی مضر باشد. اصلا بعید هم نیست. اما در زیر به وسایلی اشاره می‏کنیم که استفاده از آن‌ها ایمن‎تر است.

آهن

بهتر از ظروف آشپزی آهنی باشند. این جنس کلاسیک هم عمری طولانی دارد و هم از سلامت‏ترین وسایل برای پخت و پز است.

تیتانیوم

این نوع ظروف بسیار گران هستند، اما از ایمن‎ترین ظروف نچسب موجو در دنیا هم هستند. این ظروف موادی برای نچسب شدن که مضر باشد ندارند.

آلومینیوم

اگر به آشپزی با ظروف آلیومینیومی علاقه دارید بهتر است مطمئن شوید از انواع آنودایز شده آن استفاده می‏کنید. یعنی لایه نازکی آلومینیوم اکسید روی سطحش داشته باشد.

سرامیک

ظروف سرامیکی یکی از بهترین انواع ظروف هستند که فقط ممکن است از نظر زیبایی و ظاهری به اندازه دیگر ظروف زیبا نباشند.