درنگ : هیچ چیز بهتر از این نیست که یک روز به خودتان مرخصی داده و شام درست نکنید و به رستوران بروید. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که بهترین وقت برای یک شام بیرون از منزل از نظر کیفیت غذا چه زمانی است؟

گوردون رمسی استاد آشپزی و آشپز درجه یک در این باره توضیحاتی داده است. به ادعای او معمولا رستوران‎‏ها در روزهای شلوغ غذایی با کیفیت پایین‌‏تر دارند. چرا که باید غذاهای زیادی آماده کنند، پس طبیعی است در چنین شرایطی سرآشپزها نتوانند غذایشان را با عشق درست کنند و توجهی ویژه به کیفیت آن داشته باشند. پس یکی از مهم‏ترین زمان‎ها برای بیرون شام خوردن زمانی است که رستوران زیاد شلوغ نباشد. یکی از بدترین روزها برای بیرون غذا خوردن روزهایی است که مناسبت‎های شاد خاص دارند. در این روزها بیشتر رستوران‌ها پر از مشتری هستند و باید به همه آن‌ها غذا بدهند، پس طبیعی است که کیفیت کار پایین‎ بیاید.

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر