در ادامه به دستور پخت یک پیش غذای خوش مزه که قادر خواهید بود فقط در چند دقیقه آن را تهیه کنید می‌پردازیم:

 

حمص قرمز روشن چغندری رنگ

 Bright Red Beet Hummus

 

برای درست کردن یک پیاله متوسط از حمص

 ۱٫ نیم کیلو چغندر پخته شده (یا برشتش کنید)٬ چهار قسمتش کنید.

۲٫ ¼ پیاله گردو٬ خرد کنید و تفت دهید.

۳٫ ۲ قاشق غذا خوری آب لیمو

۴٫ ½ قاشق غذا خوری ارده

۵٫ ½ قاشق چای خوری زیره سبز

۶٫ ۱ حبه سیر

۷٫ ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۸٫ ½ قاشق چای خوری نمک

 

تمام مواد را درون غذا ساز قرار دهید تا زمانی که نرم و مخلوط شوند٬ هر از گاهی حواستان به اطراف ظرف باشد که مواد نچسبد. کمی بچشید تا به مزه دلخواهتان برسید. می‌توانید بلافاصله سرو کنید و یا اینکه با کشیدن سلفون روی ظرف حمص آن را در یخچال نگه داری کنید.

Bright Red Beet Hummus