درنگ: همیشه ابداعات و اختراعاتی وجود داشته‌اند که بشر را به وجد آورده است. اما این یکی فوق‎العاده است. دانشمندان ژاپنی برای اولین بار بستنی‎ای تولید کردند که هرگز آب نمی‎شود. این بستنی حاصل تلاش محققان مرکز «کانازاوا» است و به همین دلیل نام این مرکز را روی آن گذاشته‎اند.

این بستنی که آب نمی‌‏شود بلافاصله در اوزاکا و توکیو برای فروش در دسترس فروشنده قرار گرفته است.

تاکشی تویودا رئیس کمپانی کانازاوا مدعی شده این بستنی هرگز و در هیچ دمایی آب نخواهد شد، حتی اگر مدت‌‎ها سشوار را روی آن بگیرید. واقعا عجیب است که چنین چیزی واقعیت دارد. مطمئنا این بستنی همه را به وجد خواهد آورد.

در این بستنی ماده‎ای وجود دارد که مانع جدا شدن روغن و آب داخل خامه آن می‎شود. همین موضوع ساده باعث می‎شود بستنی برای همیشه و در هر دمایی مثل اول بماند.

تومیهیسا اوتا که این بستنی را ابداع کرده درباره‎اش گفته است:«پلی‎فنول باعث می‌‏شود آب و روغن از هم جدا نشوند و بستنی برای مدتی طولانی‌تر به شکل اولیه بماند».

جالب‎تر این است که بدانید این بستنی به طور اتفاقی ابداع شده است؛ زمانی که دانشمندان سعی داشتند دسری با طعم توت‌فرنگی درست کنند و تاثیر پلی‌فنول را روی آن بررسی کنند.

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر