درنگ: تحقیقاتی که سال ۲۰۱۱ بر روی ۲۲ قهوه‌ساز موجود در خانه‌ها انجام شد، نتیجه نشان داد این قهوه‌سازهای کلاسیک محلی برای رشد کپک‌ها هستند. ضمن این که حدود ۱ تا ۱۰ باکتری هم در گوشه و کنار این قهوه‌سازها یافت شد.

خبر بدتری هم وجود دارد: دستگاه‌های قهوه ساز می‌توانند خیلی بیشتر از دستگیره در حمام و صندلی توالت آلوده به میکروب و جرم باشند!

کری رینولد متخصص قارچ‌شناسی می‌گوید: محیط مرطوب قهوه‌ساز فضای مناسبی برای رشد باکتری‌ها و میکروب‌ها در تعداد بسیار بالاست. متاسفانه برای شستشوی قهوه‌سازها صرفا ماشین‌ظرفشویی کفاف نمی‌دهد چه این که شما باید برای از بین بردن کپک، قارچ و باکتری‌هایی که در این وسیله محبوب رشد می‌کنند و تکثیر می‌شوند، حتما از سرکه استفاده کنید.