درنگ: در سال ۱۹۸۶ آلین پاسارد رستورانش به نام «آرپژ» که پیش از آن توسط آلین سندرنز و با نام «آرکستریت» اداره می‎شد را تحویل گرفت. نام این رستوران پیش از این ادای احترامی بود برای موسیقی. پاسارد اما بعد از تحویل گرفتن رستوران دیوارهای آن را به شکلی ساده درآورد و صندلی‌های چرمی کوچک در آن قرار داد. پنجره‌ها به شکلی جاگذاری شد که در بیشتر ساعات روز نور خوبی به داخل هدایت کند. در سال ۲۰۱۶ پاسارد تولد سی سالگی رستورانش را جشن گرفت.

شهرت این رستوران به تزئین بشقاب‌ها به شکلی رمزآلود و شاعرانه است که هنر خود پاسارد است. فضای میز همیشه با موزیکی که پخش می‎شود، محیط، خدمتکاران و جو رستوران هماهنگی ویژه‌ای دارد. خود پاسارد مدعی شده به خوبی می‌داند چطور باید هر طعمی را به فضا و شکل مناسب هماهنگ کرد. او هنر خودش را تلفیق طراحی فشن و آشپزی می‎‌داند که نتیجه‎ای می‎‌شود آشپزی فشن. میزهایی که او برای مشتریانش آماده می‌کند به شکلی است که وقتی برای میل غذا پشت ان نشسته‌اید به وجد می‎آیید که هرچه سریع‌تر خوردن را شروع کنید. پاسارد معتقد است هنرش به اندازه‌ای چشم‌گیر است که هرکس از رستورانش می‎رود آن را برای دیگران تعریف کند.

رستوران آرپژِ در پاریس واقع شده است و در سال ۲۰۱۱ به عنوان نوزدهین رستوران برتر دنیا انتخاب شده است. همچنین در این رستوران خوراک‌های مناسبی برای افراد گیاه‌‎خوار وجود دارد.

  • آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
  • بله   خیر